top of page

Bestel gratis posters & flyers van De Oudertelefoon

De Oudertelefoon is jong, relatief nieuw en ambitieus. We willen alle ouders en opvoeders in Nederland laten weten dat we bestaan. Zodat ze van onze diensten gebruik kunnen maken wanneer daar behoefte aan is, maar ook om ze gewoon te laten weten dat ze niet de enigen zijn bij wie het soms even allemaal te veel wordt.

Daarom hebben we posters ontwikkeld, en flyers. We willen ze verspreiden op zoveel mogelijk plekken in het land, zodat iedereen ze ziet. Jij kunt ons hierbij heel erg helpen, door ze bij jou in de buurt op te hangen en te verspreiden. Bestel zoveel gratis posters als je kunt ophangen, en ga aan de slag! We vinden het erg leuk als je ons foto's stuurt van hangende posters en liggende flyers.

 

Hang ze op of deel ze uit op plekken waarvan jij vermoedt dat er veel ouders en opvoeders voorbij komen. Bijvoorbeeld voor je eigen raam, bij de huisarts, de speeltuin, sportvereniging, bibliotheek, school, opvang of buurthuis. En geef ze aan bekenden, en vraag hen hetzelfde te doen. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen weten dat ze bij De Oudertelefoon terecht kunnen.

Posters bestellen

We hebben spliksplinternieuwe posters ontwikkeld, op A2 formaat. Ze zijn enkelzijdig gedrukt, zodat je ze makkelijk op kunt hangen. Er zijn zes verschillende ontwerpen, we sturen je altijd een mix van allemaal. Onze flyers zijn het A5 formaat van 3 van de 6 posters, met op de achterkant aanvullende informatie en openingstijden, ook hiervan sturen we een mix.

 

Via het formulier hieronder kun je de posters en flyers gratis bestellen. 

Je kunt onderstaande afbeeldingen ook downloaden om de posters digitaal te delen. De flyers kun je downloaden in pdf-format door hier, hier of hier te klikken. Vragen over de flyers en posters? Mail naar info@oudertelefoon.nl.
 

1.png
4.png
2.png
6.png
3.png
5.png

Bedankt voor je hulp!

bottom of page