Bestel gratis posters & flyers van De Oudertelefoon

De Oudertelefoon heeft twee voornaamste doelen:

1. Het direct te woord staan van ouders en opvoeders;  

2. Het doorbreken van taboes rondom opvoeding en ouderschap.

 

Om zoveel mogelijk ouders te laten weten dat we bestaan, hebben we posters en flyers ontwikkeld die jij gratis kunt bestellen om te verspreiden. Hang ze op of deel ze uit op plekken waarvan jij vermoedt dat er veel ouders en opvoeders komen. Bijvoorbeeld voor je eigen raam, bij de huisarts, de speeltuin, bibliotheek, school, opvang of buurthuis. Of geef ze aan bekenden. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen weten dat ze bij De Oudertelefoon terecht kunnen.

De posters zijn gemaakt op basis van echte quotes van ouders en geven gedachten en gevoelens weer die velen van ons herkennen, maar waarvan we soms niet weten waar we ermee terecht kunnen. Nu wel! Zeg het gewoon. De Oudertelefoon.

Posters bestellen

Onze posters zijn dubbelzijdig geprint op A3 formaat, met op iedere kant een andere poster. De flyers zijn het A5 formaat van de posters, met op de achterkant aanvullende informatie en openingstijden.

 

Via het formulier hieronder, kun je gratis posters en flyers te bestellen en te verspreiden bij jou in de buurt! Je kunt onderstaande afbeeldingen ook downloaden om de posters digitaal te delen.
 

anderemoeders.jpg
rugtas.jpg
schuld.jpg
opgeven.jpg
ergernis.jpg

Bedankt voor je hulp!