top of page

Parents of The Netherlands

Samen met een vrijwillig team van professionele schrijvers en fotografen zijn we een zusterproject van De Oudertelefoon gestart: Parents of The Netherlands.

Voor dit project willen we zoveel mogelijk verschillende gezinnen in Nederland portretteren, om eerlijk en divers ouderschap op de kaart te zetten. Naast alle mooie plaatjes online, is het tijd voor de échte verhalen!

Hieronder zie je een overzicht van de Instagram-pagina van Parents of The Netherlands. Klik op de afbeeldingen om het portret uitgebreider te zien en te lezen.

Aanmeldformulier
Parents of The Netherlands

De Oudertelefoon en Parents of The Netherlands zijn twee afzonderlijke projecten, die samenwerken naar eenzelfde doel: taboes doorbreken en meer eerlijk ouderschap in beeld brengen.

 

Ouders en opvoeders die voor Parents of The Netherlands geportretteerd worden, hebben in principe niets te maken met De Oudertelefoon, en bellers en chatters van De Oudertelefoon hebben niets te maken met de portretten die gedeeld worden via Parents of The Netherlands.

Lijkt het je leuk om ook geportretteerd te worden voor Parents of The Netherlands? Vul  onderstaand aanmeldformulier in. We nemen contact met je op wanneer we een fotograaf hebben gevonden bij jou in de buurt.

Deelname aan Parents of The Netherlands is gratis, het betreft een vrijwillig project. De portretten die voor Parents of The Netherlands gemaakt worden, worden verspreid via social media en in de toekomst wellicht (hopelijk!) gebundeld of geëxposeerd. Voor vragen over deelname aan Parents of The Netherlands kun je mailen naar rolien@oudertelefoon.nl.

Aanmelden kan alleen via onderstaand aanmeldformulier.

Mogen we je in het portret taggen op Instagram?

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page