top of page

Wat goed dat je meer informatie opzoekt over hoe je De Oudertelefoon financieel kunt ondersteunen! Daar zijn we enorm blij mee, en dankbaar voor.

Doneer direct door de QR code te scannen met je telefoon of doneer via de link.

 

 

 

 

 

 

 

 

De IBAN van Stichting De Oudertelefoon is NL77RABO0353427675.

De Oudertelefoon wordt beantwoord door vrijwilligers, maar het draaien van de organisatie kost natuurlijk gewoon geld. Als je omrekent hoeveel we op jaarlijkse basis kwijt zijn aan organisatiekosten, gedeeld door het aantal minuten dat we gebeld worden, kost bellen met De Oudertelefoon €2,18 per minuut (gebaseerd op onze cijfers van 2021). Een gesprek duurt gemiddeld 45 minuten, dat is dus €100 per gesprek. 

We vinden het belangrijk dat we alle ouders en opvoeders in Nederland kunnen ondersteunen. Daarom is De Oudertelefoon naast anoniem ook gratis. Dat willen we graag zo houden!

 

De Oudertelefoon is een stichting, die draait op giften en subsidies. Als individu kun je gunstig aan ons schenken, omdat onze stichting een ANBI-status heeft. Dat betekent dat je vaak meer aan ons kan geven, dan dat het je kost. Via de module hieronder kun je berekenen hoeveel een schenking aan De Oudertelefoon kost, als je dit verrekent met het belastingvoordeel dat je erdoor krijgt.

Wil je als bedrijf De Oudertelefoon sponsoren, of op een andere manier met ons samenwerken? Mail naar elsbeth@oudertelefoon.nl

 

Doneren

QR code_edited_edited_edited.jpg

Wat zijn blij met iedere donatie die we krijgen!

Naast financiële ondersteuning zijn donaties ook een teken van draagvlak, dat jullie blij zijn met wat we doen. Dat sterkt ons enorm in onze missie. Twijfel dus nooit over of jouw donatie wel een verschil maakt, want dat doet 'ie! 

 

Mocht je twijfelen over het bedrag dat je wil doneren, hebben we hieronder een schema gemaakt dat je iets meer inzicht geeft in wat de bedragen betekenen.

Sponsor

€2,18
één minuut bellen met De Oudertelefoon 

€33
een kwartier bellen met De Oudertelefoon 

€100
een heel gesprek met De Oudertelefoon

(gemiddeld 45 minuten)

€300
een hele shift bellen

met De Oudertelefoon

€500
5 afgeronde gesprekken

met De Oudertelefoon

€1.056

een hele dag non-stop bellen

met De Oudertelefoon

€2.500
25 afgeronde telefoongesprekken 

met De Oudertelefoon

€5.280
een hele week non-stop alle shifts

bellen met De Oudertelefoon

€10.000
100 gezinnen met een afgerond 

telefoongesprek met De Oudertelefoon

 

Iets heel anders doneren, kan natuurlijk ook!

De IBAN van Stichting De Oudertelefoon is NL77RABO0353427675.

bottom of page