top of page

Disclaimer

Stichting De Oudertelefoon

Vrijwilligers van De Oudertelefoon hebben een uitgebreide training gehad en worden begeleid in hun werk. Zij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen via de telefoon, de chat en de overige informatie op onze website. Toch blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt.

De Oudertelefoon gaat zeer zorgvuldig te werk bij het samenstellen van deze website. Wij doen er alles aan om te zorgen dat alle ouders en opvoeders met vragen en problemen door ons geholpen worden. Wij kunnen echter niet garanderen dat iedere ouder of opvoeder direct geholpen wordt en dat ieder gesprek zonder storing verloopt. Maak je gebruik van de chat, dan ben je met een vrijwilliger van De Oudertelefoon in gesprek. We hebben de chat zo goed mogelijk beveiligd om te voorkomen dat anderen het gesprek kunnen 'inzien'. Wij kunnen dit echter nooit voor 100% garanderen.

Bij inzending van jouw reactie op onze social mediakanalen stem je er uitdrukkelijk mee in dat De Oudertelefoon jouw ingezonden bericht kan en mag gebruiken in een artikel, social media-post, boek, krant, tijdschrift, poster, reclamecampagne, tentoonstelling, ander drukwerk of enige commerciële uiting of website van De Oudertelefoon en dit onbeperkt in tijd. De Oudertelefoon gebruikt de inzendingen altijd anoniem: ze zijn niet terug te leiden naar specifieke ouders of opvoeders.

Alle informatie op deze website is eigendom van De Oudertelefoon. Overname is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Stichting De Oudertelefoon. Je kunt ons (hiervoor) bereiken op info@oudertelefoon.nl.

versie: mei 2020

bottom of page